O NAMA

Tko smo mi…

Vjerujemo u svijet u kojem imate potpunu slobodu da budete vi, bez presude, bez osuđivanja i pogleda ispod obrva, želimo da budete hrabri i odvažni, te da živite život punim plućima i svaki dan ostvarujete sebe. Za nas je izuzetno važno promovirati zdravu tjelesnu sliku – ne želimo se prilagoditi nikakvim stereotipima. Također se ne bavimo digitalnim mijenjanjem izgleda naših modela. Ovdje nema preoblikovanja ili uklanjanja strija. Naši su modeli dio obitelji ICON i podržavamo ih u svome izvodnom, savršenom obliku!

Detaljnije o nama…

I CAN ICON modni brand nastao je 2017. godine na putu iz New Yorka u Hrvatsku, u samo šest mjeseci, iz ljubavi prema crtanju modnih kreacija. Brand je «sagradila» dvadeset i tri godišnja djevojka kojoj je primarna djelatnost niskogradnja i arhitektura. Ljubav prema crtanju, dizajniranju modnih kreacija popunila je i to malo slobodnog vremena koje se nalazilo kroz dan.

Upornost, neprihvaćanje «ne» za odgovor ka ostvarenju zacrtanog, težnja za jedinstvenošću dizajna na tržištu, usađena odgojna mjera «neprestana želja za dokazivanjem», prenatrpan raspored kao motivacija i težnja za što učinkovitijim postotkom rješavanja problematike je rezultat i srž ovog branda.

Prva modna kolekcija koja je puštena u javnost 2017. godine se sastoji od jakni jedinstvena dizajna, nosive na jedno rame koje ženi daju mogućnost dva modna looka- po skidanju rukava jakna se pretvara u večernju eleganciju, a zadržavanjem rukava u poslovnu eleganciju. U 2018.godini smo izradili balonere koji u svakom trenutku pokazuju modno usklađenje koje se nalazi ispod istog. U paralelnoj liniji kolekcije u javnost 2018. godine izašla je i sportska kolekcija. Za Valentinovo 2019.godine «I CAN ICON» je na dan promijenio naziv u: «I CAN LOVE» i gradio priču o ljubavi, darivanju i nesebičnosti. U ICONic team poželjni su radoholičari, kreativne i pedantne osobe koje svaku problematiku sagledavaju kao izazov, te rješavaju s entuzijazmom i lakoćom, rade na sebi i prihvaćaju kritiku, ego ostavljaju po strani. Vrlo bitna je ljubaznost, poštovanje i strpljivost s efikasnim pronalaskom prijedloga rješenja zadatka/problematike/izazova.